Страница 1 из 1

заготовка грибів на зиму

СообщениеДобавлено: 26 мар 2012, 22:26
vasill
є багато способів заготовляти гриби на зиму , здебільшого я використовую два з них . це сушіння і зберігання в морозілці.
щодо першого способу, то поперше - потрібно нарізати їх пластинками після чого викласти на сонце щоб воно випарувало воду. але не варто сушити всі гриби під ряд, особисто я важаю що найкраще сушінню підлягають білі гриби або козарі. великий плюс що в такому стані гриби можуть зберігатися більше року. для приготування потрібно відмочити їх (біля 2-4 годин) а потім відварити при варці потрібно їх добре посолити.
при другому способі їх відварюють та збарігають в морозілці до того моменту як будете застосовувати їх для приготування страв.
доречі знаю сайт де також є багато способів заготовки грибв на зиму http://ogribax.ru/zagotovka-gribov-na-zimu/

Re: заготовка грибів на зиму

СообщениеДобавлено: 14 апр 2012, 18:20
Марфа
А можно теперь то же самое по русски?

Re: заготовка грибів на зиму

СообщениеДобавлено: 02 сен 2015, 22:32
1gr1bn1k
Вот перевод на русский:
Есть много способов заготавливать грибы на зиму, в основном я использую два из них. это сушка и хранение в морозилке.
По первому способу, то во-первых - нужно нарезать их пластинками после чего выложить на солнце чтобы оно испарило воду. Но не стоит сушить все грибы под ряд, лично я считаете что лучше сушке подлежат белые грибы или подосиновики. Большой плюс что в таком состоянии грибы могут храниться больше года. Для приготовления нужно отмочить их (около 2-4 часов), а затем отварить при варке нужно их хорошо посолить.
При втором способе их отваривают и хранят в морозилке до того момента как будете применять их для приготовления блюд.